LÖGY Program 2021: Online konferenciasorozat idén is

2021. 06. 11. | TÖOSZ hírek

Online szakmai konferenciasorozatra hívjuk az önkormányzatokat, amelynek állomásain a résztvevők neves szakértőktől, kormányzati és önkormányzati képviselőktől hallhatnak előadásokat önkormányzati innovációkról, idősellátásról, társadalmi felzárkózásról. Ha az Önök önkormányzatában bizonyítottan működő és egyedi megoldás született az önkormányzati működés bármely területén, azzal érdemes pályázni 2021. június 30-ig, hiszen az országos ismertség és elismertség mellett pénzjutalom is jár! 

A pályázati szakaszban szakmai Zoom konferenciát szervezünk, amihez bármely önkormányzati vezető, szakember csatlakozhat 2021. június hónapban. A konferenciák maximum 2-3 óra időtartamban kerülnek megrendezésre, célja, hogy feltárjuk, pontosítsuk a témaköreinket, beszélgessünk a jövőbeni lehetőségekről, tervekről és inspirációkat nyújtsunk és gyűjtsünk egymástól egymásnak. 

2021. 06. 21. 

Online konferencia - Önkormányzati idősellátás és jó gyakorlatok

Továbbra is rendkívüli időket élünk, és abban mindenki egyetérthet, hogy új korszak kezdődött a koronavírus járvány terjedése óta. Jóslatok születnek a közeli, távoli jövőre nézve; az azonban bizonyos, hogy az önkormányzatok számos újfajta kihívással szembesülnek, és még újabbak jönnek. Az is biztos, hogy az innováció és a helyi közszolgáltatások fejlesztése, a helyi összefogás és a közösségek erősítése minden eddiginél nagyobb jelentőséget nyer.

A Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Programja Irányító Bizottsága úgy döntött, hogy tovább folytatja és meghirdeti a program 2021-es pályázati szakaszát, részben módosítva a korábbi eljárásrendet és a módszereket.

A felhívás elérhető itt: http://legjobbonkormanyzatigyakorlatok.hu/aktualis-palyazati-felhivas/.

A döntéssel azt szeretnénk megerősíteni, hogy továbbra is hiszünk a helyi közösségek összefogásának, a helyi demokráciának az erejében, az önkormányzatok rátermettségében, és minden lehetséges eszközzel hozzá kívánunk járulni az önkormányzataink segítéséhez az új kihívások kezelése során.

Ezúton meghívjuk Önt az „Önkormányzati idősellátás és jó gyakorlatok” című online konferenciánkra.

Meghívó: ITT

A konferenciára regisztrálni az alábbi linken lehet: https://docs.google.com/forms/d/1DjuDSXJgpzNI31y9Gt7NVxHryND6iVVZ-fG-CHhoERs/edit

A regisztrációt követően, a konferencia előtti napon küldjük ki az online konferencia internetes elérhetőségét.

2021. 06. 22.

Online konferencia az önkormányzati innovációkról

Online szakmai konferenciára hívjuk Önöket 2021. június 22-én nagy tisztelettel, amelynek keretében neves szakértőktől, kormányzati és önkormányzati képviselőktől hallgathat az önkormányzati innovációk támogatási lehetőségeiről; és arról, hogy ha az Önök önkormányzatában bizonyítottan működő és egyedi megoldás született az önkormányzati működés bármely területén, azzal érdemes pályázni 2021. június 30-ig, hiszen az országos ismertség és elismertség mellett pénzjutalom is jár! (I. díj 1 millió Ft, 2. díj 800 ezer Ft és a III. díj 500 ezer Ft, amelyet szabadon, az adott jó gyakorlattal kapcsolatban használhat fel az önkormányzat).

További témakörök és részletek itt: http://legjobbonkormanyzatigyakorlatok.hu/news/50/59/A-LoeGY-Program-2021-evi-palyazati-felhivasa-megjelent-az-oesszes-tema-palyazati-kiirasa/ 

Meghívó: ITT

Az online konferenciára itt regisztrálhat és csatoltan küldjük a tervezett programot:

https://forms.gle/7mCXRsiWxUoKzPHN6

A regisztrációt követően, a konferencia előtti napon küldjük ki az online konferencia internetes elérhetőségét.

2021. 06. 23.

Online konferencia - Társadalmi felzárkózási jó gyakorlatok

Ezúton meghívjuk Önt a soron következő „Társadalmi felzárkózási jó gyakorlatok” című online konferenciánkra.

Meghívó: ITT

Célunk, hogy élő tudásbázisként segíthessük az önkormányzatokat a jobb hatékonyság és új megoldások érdekben. Az online konferencia a ZOOM alkalmazással kerül megrendezésre. (www.zoom.us)

Regisztrálni itt lehet: https://forms.gle/UKxqku6wueNaXsX68

 

További lehetőség a LÖGY Program keretében:

Regisztráció pályázati tréningre - Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Programja 2021.

A TÖOSZ Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Programja keretében felkészítő tréninget tartunk a sikeres pályázás, az egymástól való tanulás hatékonysága érdekében. A tréningen való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbiakban tehet meg. A felkészítő tréning célja, hogy minél hatékonyabb legyen a tudásátadás folyamata. A tréning időpontja: 2021. június 25. (péntek) 10.00-12.00 óra között zoom meeting keretében. A csatlakozási linket a jelentkezők által megadott e-mail címre a tréninget megelőző nap délutánján küldjük meg. Bővebb információk a programról: www.legjobbonkormanyzatigyakorlatok.hu

Regisztrálni az alábbi linken tudnak:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeD_2B1oZIJYwi57Gs2BCm1pu0CJkLf-SmIMF7_3Dz4O7XqpA/viewform