Új utak, eszközök a roma közösségekkel való együttműködésben - workshop

2017. 04. 13. | TÖOSZ hírek

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége és a Partners Hungary Alapítvány közös szervezésében egy workshop-ot tartunk, mely egy új módszertant és eszközöket kíván bemutatni a roma közösségekkel való együttműködésben. Az interaktív workshop időpontja: 2017. április 24. 10.00-13.00 óra.

Tisztelt Polgármester Asszony!
Tisztelt Polgármester Úr!

A Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége és a Partners Hungary Alapítvány közös szervezésében egy workshop-ot tartunk, mely egy új módszertant és eszközöket kíván bemutatni a roma közösségekkel való együttműködésben.

Az interaktív workshop időpontja: 2017. április 24-e 10.00-13.00 óra Helyszín: TÖOSZ Információs és Koordinációs Központ, 1071. Budapest, Damjanich u. 44. III/1.

A részvétel ingyenes (az utazás költségeit is megtérítjük), de regisztrációhoz kötött tekintettel arra, hogy a létszám limitált, max. 20 fő. Ezért kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2017. április 19-én (szerda) du. 16.00 óráig szíveskedjék jelezni Balla Mónika koordinációs titkár részére a balla@toosz.hu e-mail címre.

A workshop programtervezete: ITT, a ROMED  magyarországi működését bemutató levél: ITT található.

Bízunk abban, hogy a program felkeltette érdeklődését.

Számítunk részvételére.

Üdvözlettel:

TÖOSZ Titkárság